Kennismakings-workshop Zijnsgeoriënteerde meditatie

Zijnsgeoriënteerde Meditatie omvat verschillende meditatievormen die in de loop van de afgelopen 30 jaar aan de school voor Zijnsoriëntatie zijn ontwikkeld: zittend, staand, bewegend, visualiserend.  Het kenmerkende van Zijnsgeoriënteerde Meditatie is dat je je geest uit zijn ‘Zijnsvergetelheid’ thuisbrengt naar zijn thuisbasis, naar Zijn.

Op 12 september 2020 wordt op meer dan 20 locaties in Nederland en België gelijktijdig een kennismakingsworkshop Zijnsgeoriënteerde Meditatie gegeven. Een unieke gebeurtenis in de geschiedenis van Zijnsoriëntatie. In deze kennismakingsworkshop krijg je een voorproefje van de cursus Zijnsgeoriënteerde Meditatie. Daarnaast zal Tineke Holkema vertellen over Zijnsoriëntatie als pad van verlichte levenskunst. Ervaring met meditatie of Zijnsoriëntatie is niet vereist. 

De cursus Zijnsgeoriënteerde Meditatie is een cursus van acht dagdelen. De cursus is zowel bestemd voor mensen die willen kennismaken met deze meditatievorm(en), als voor mensen die na eerdere kennismaking hun begrip en ervaring met deze meditatie willen verdiepen. In de cursus leer je de Zijnsgeoriënteerde Meditatie te beoefenen (ook thuis) en te begrijpen als toegang tot de stilte en rijkdom van Zijn. Je leert jezelf kennen in je wezenlijke aard: al vrij, heel en compleet. De Zijnsgeoriënteerde visie, die je inzicht geeft in de verschillende bewustzijnslagen van je geest, werkt bekrachtigend naar je beoefening. 

Ben je nieuwsgierig naar wat het beoefenen van Zijnsgeoriënteerde meditatie voor jou kan betekenen? Meld je dan aan voor deze kennismakingsworkshop op 12 september 2020. Je bent van harte welkom!

De kennismakingsworkshop wordt gegeven door een gediplomeerde leraar Zijnsoriëntatie die zes jaar in opleiding is geweest aan de school voor Zijnsoriëntatie.

Praktische informatie

Je kunt online deelnemen of je aanmelden voor een volgende workshop op locatie.

Locatie: Online
Datum: Maandag 14 september 2020
Tijd:  19.00  – 22.00 uur
Leraar: Christine van der Stoel | info vind je hier
Werkvormen: Meditatie in beweging, zitmeditatie, visualisatie en deelronde
Kosten: € 15,00,- incl. btw*

Locatie: Rotterdam Katendrecht, Yogastudio Veerlaan 70
Datum: Zaterdag 31 oktober
Tijd:  12.00  – 15.00 uur
Werkvormen: Meditatie in beweging, zitmeditatie, visualisatie en deelronde
Kosten: € 15,00,- incl. btw*

Tarief voor studenten* (MBO/HBO/WO): 50 % korting 

Wil je je alvast je interesse laten blijken en/of je voor de kennismakingsworkshop of cursus aanmelden? Meld je dan aan  per mail of telefoon of via onderstaand formulier.
Met of zonder ervaring: Je bent van harte welkom!