Kennismakings-workshop Zijnsgeoriënteerde meditatie

Zijnsgeoriënteerde Meditatie omvat verschillende meditatievormen die in de loop van de afgelopen 30 jaar aan de school voor Zijnsoriëntatie zijn ontwikkeld: zittend, staand, bewegend, visualiserend.  Het kenmerkende van Zijnsgeoriënteerde Meditatie is dat je je geest uit zijn ‘Zijnsvergetelheid’ thuisbrengt naar zijn thuisbasis, naar Zijn.
In de kennismakingsworkshop krijg je een voorproefje van de cursus Zijnsgeoriënteerde Meditatie. Daarnaast wordt er verteld over Zijnsoriëntatie als pad van verlichte levenskunst. Ervaring met meditatie of Zijnsoriëntatie is niet vereist. 

De cursus Zijnsgeoriënteerde Meditatie is een cursus van acht dagdelen. De cursus is zowel bestemd voor mensen die willen kennismaken met deze meditatievorm(en), als voor mensen die na eerdere kennismaking hun begrip en ervaring met deze meditatie willen verdiepen. In de cursus leer je de Zijnsgeoriënteerde Meditatie te beoefenen (ook thuis) en te begrijpen als toegang tot de stilte en rijkdom van Zijn. Je leert jezelf kennen in je wezenlijke aard: al vrij, heel en compleet. De Zijnsgeoriënteerde visie, die je inzicht geeft in de verschillende bewustzijnslagen van je geest, werkt bekrachtigend naar je beoefening. 

Wil je een inleiding horen over deze meditatievorm? Je kunt dan kijken op https://www.zijnsgeorienteerde-meditatie.info/videos/!

Ben je nieuwsgierig naar wat het beoefenen van Zijnsgeoriënteerde meditatie voor jou kan betekenen? Meld je dan aan voor de eerstvolgende kennismakingsworkshop. Je bent van harte welkom!

De kennismakingsworkshop wordt gegeven door een gediplomeerde leraar Zijnsoriëntatie die zes jaar in opleiding is geweest aan de school voor Zijnsoriëntatie.

Praktische informatie
Locatie: Rotterdam Katendrecht of online
Datum: nader te bepalen
Werkvormen: Meditatie in beweging, zitmeditatie, visualisatie en deelronde
Kosten: € 15,00,- incl. btw. Tarief voor studenten/ minimum inkomen: € 12,00

Wil je je interesse laten blijken en/of je voor de kennismakingsworkshop of cursus aanmelden? Meld je dan aan  per mail of telefoon .