Leergang Zijnsoriëntatie 2

Leergang Zijnsoriëntatie 2

Zie, je bent al vrij (titel van boek van Hans Knibbe).

Voor deelnemers uit voorafgaande trainingen of cursussen.
In deze training ontdek je wat het voor je betekent als je ‘het spirituele pad van Zijnsgeorienteerde levenskunst’ bewandelt. Je ontdekt dat je al vrij bent, en hoe deze gegeven vrijheid bedekt lijkt te zijn door onze dagelijkse psychewerking en bijbehorende werkelijkheidsbeleving. Net zoals je zou kunnen denken dat de zon niet meer schijnt als wolken de straling van de zon aan het oog onttrekken neem je de openheid met zijn inherente vrijheid en wijsheid niet meer waar.
In dit trainingsjaar verken je de openheid, je leert de psychewerking begripvol te zien en doorzien en ontdekt wat een goede context en beoefening is om plaats te nemen in je open, natuurlijke wezen. Studie van het boek, inleiding en gesprek rond de thema’s, verkennende structuren, meditatie, integratie van je dagelijks leven op je pad zijn de dragers van dit jaar ‘padloperschap’ met beoefenaren van deze levenskunst.

De trainingsdagen zijn opgebouwd volgens het boek * “Zie je bent al vrij’ van Hans Knibbe.

Zij-instroom is mogelijk als je training Zijnsoriëntatie hebt gevolgd bij mij of een andere leraar Zijnsorientatie die bij de BLZ is aangesloten (geweest).

5 trainingsdagen: drie op vrijdag, 1 tweedaagse op vrijdag en zaterdag
3 dagdelen padbegeleiding op vrijdag
5 bijeenkomsten zonder begeleiding
Kosten: € 700,00

Trainingsdagen 10:00 – 17:00Padbegeleiding 10:00 – 13:30
 November December
Januari Februari
Maart tweedaagseApril
Mei