Leergang Zijnsoriëntatie 1

Leergang Zijnsoriëntatie 1

Het leven zelf is reeds de spirituele verwezenlijking, er is niets dan het leven zelf dat beoefend dient te worden. (Hans Knibbe)

Deze leergang is een intensivering van je eerdere Zijnsgeoriënteerde stappen en neemt je mee in de toepassing van Zijnsoriëntatie in je dagelijkse leven. De komende leergang loopt van het najaar 2021 tot de zomer 2022 en bestaat uit:

  • 7x een vrijdag (10:00-17:00)
  • 6x een dagdeel padbegeleiding in een groepje op woensdag
  • 6x een dagdeel inspiratie-/ oefengroep zonder begeleiding

Voor wie is het bedoeld?
Voor wie in eerdere training of begeleiding geraakt is door de werkwijze en visie van Zijnsoriëntatie bijvoorbeeld tijdens de cursus Gezonde Zelfliefde of de meditatiecursus. Voor wie de wens heeft de Zijnsdimensie blijvend te herinneren. Voor wie wil ontdekken hoe het is om het zwaartepunt voorbij de kaders van zijn of haar geconditioneerde geest te leggen. Voor wie nieuwsgierig is naar de werking van zijn eigen geest en de invloed die dat heeft op de relatie met zichzelf en alles buiten zichzelf; voor wie zijn aannames en patronen wil  zien en begrijpen. Voor wie zich vanuit vrijheid en verbondenheid wil leren uitdrukken in het dagelijks leven.

Waar gaat het over?
In de diepte blijkt geluk, eenheid en heelheid, gegeven te zijn en herkent te kunnen worden. Het bevindt zich in elke verschijningsvorm, soms verpakt en niet zo direct herkenbaar. Als we eraan wennen ons te enten in de diepte, de grond van alle verschijnselen,krijgen we een compleet andere bestaansbasis en een losse, ruime, liefdevolle, creatieve en doorziende kijk op het dagelijks wel en wee en een doortastende koers in ons leven.
We krijgen de kans onze relatie met onze geest, ons lichaam, andere mensen, het leven zelf in schijnbaar nieuw, sprankelend licht te plaatsen.

Dit is ‘Spirit in actie’. In Zijnsoriëntatie wordt dat “Rusten in Zijn, doen wat je wilt” genoemd.

Wat leer je?

  • In deze leergang word je verder geïntroduceerd in de basisprincipes en -werkwijzen van Zijnsoriëntatie/ Gezonde Zelfliefde om jezelf te leren kennen en bij de hand te nemen.
  • Je vervolgt het ontdekken van en op je gemak raken met de oningevulde en onverdeelde Zijnsgrond en alles wat zich daarin uitdrukt:  je Lichtaard en Wijsheidsgeest, je volwassen verschijning met haar geschiedenis.
  • Je krijgt oefenstructuren aangereikt waarmee je went aan het plaatsnemen in een ruimere werkelijkheid om je aannames, reactiepatronen en gevoelens leert toestaan, herkennen en begrijpen.
  • Je verbindt vaardigheid en inzichten met het leven van alle dag en je kijkt met frisse blik naar je activiteiten 
  • Je leert hoe je je in relaties wilt begeven en maakt je een communicatiewijze eigen die bijdraagt aan jouw  welwezen en die van de mensen om je heen.

We nemen de tijd. Zo kan alles van jou meedoen bij het ontdekken en leren.

Hoe doen we het?
Meditatie, energetische training, verbeelding van vrije dimensie, psychologisch zelfonderzoek zijn belangrijke werkwijzen binnen Zijnsoriëntatie. In de leergang wordt ook theorie aangeboden en literatuur aanbevolen. De wisselwerking tussen verstandelijk en belichamend leren, versterkt spiritueel, mentaal, energetisch en fysiek inzicht en integratie.

Daarnaast herhaal je oefeningen en deel je ervaring met leergenoten in inspiratiegroepjes die zonder begeleiding tussen de trainingsdagen door bijeenkomen.

Wat vraagt deelname?
Een voorwaarde voor deelname is dat je al kennis hebt gemaakt met Zijnsoriëntatie. Je hebt een cursus, training of persoonlijke begeleiding gevolgd bij mij, op school voor Zijnsoriëntatie of bij een collega die bij de beroepsvereniging BLZ is aangesloten (geweest).
Daarnaast je hebt een intake gehad bij mij. Om de ervaringen van de bijeenkomsten door te laten werken heb je oefen-/inspiratietijd thuis nodig en helpt voorbereiding van de trainingsdagen. De padbegeleidingen bereid je schriftelijk voor.

Praktische informatie

Data training: 10 september: 15 oktober; 19 november; 17 december 2021; 28 januari, 4 maart; 22 april 2021.
Data padbegeleiding: 29 september; 20 oktober; 1 december 2021; 12 januari; 16 februari; 30 maart 2022.
Locatie:
Rotterdam, Katendrecht
Kosten
: De leergang totaal: € 995,00 (incl btw).

Mochten de kosten een bezwaar vormen dan kijk ik graag met je mee naar een oplossing.

Interesse in deelname of vragen? Laat het weten via telefoon of mail. 

close