Padbegeleiding

Padbegeleiding | individueel of in groep

Je staat in de padbegeleiding stil bij persoonlijke knelpunten en leervragen. Dit kan in een individuele bijeenkomst maar nog beter binnen een kleine groep. Zo leer je met en van elkaar.

Het is belangrijk om je belevingswereld mee te nemen in je spirituele beoefening. Niets van jou valt namelijk buiten de ruimte van Zijn, alles van jou is een uitdrukking van je wezensaard. Je benadert je vraagstuk daardoor niet als iets dat mis is maar als iets dat opnieuw gezien en begrepen wil worden in zijn heelheid en geschrokkenheid. Het landen in het ruime Zijn gaat vanzelf waar je je overlevingstendens weet te onderbreken. Zo leer je, met elkaar, te vertrouwen op je Zijnswijze, hoe die zich ook toont. Van hieruit kan je jezelf opnieuw tot expressie brengen en invulling geven aan je dagelijkse leven:

Zitten als een berg – stralen als de zon – doen wat je wilt!

De groepsbijeenkomst begint met een uitgebreide meditatie, daarna werk je om de beurt met de inbreng die je hebt voorbereid en vooraf hebt gedeeld. Je komt 5x 3,5uur bijeen na een individuele intake.

Individuele begeleiding begint met een meditatie van 15 minuten. De bijeenkomsten zijn op afspraak in een serie van 5x 1uur na een intake van anderhalf uur.

Data groepspadbegeleiding:
Vrijdagen van 09:30 – 13.00 of 14:00 – 17:30u in oktober; november; december; januari; februari 5 bijeenkomsten van 3,5u.
Woensdagen 10:00 – 13:30: 27 oktober; 1 december 2021; 12 januari; 16 februari; 30 maart 2022.
Kosten: € 375,00

Individuele padbegeleiding:
Op afspraak, 1 uitgebreide kennismaking en 5 sessies .
Kosten: € 490,00 (kan in delen worden voldaan)
Na introductietraject zijn losse sessies: € 86,00

Interesse in deelname? Laat het weten via telefoon of mail.

close